Organisaties duurzaam digitaliseren.

Kennis maken of heeft u vragen?

Neem dan contact op met CDO netwerk, bel nummer 085-4833503 of stuur een email.

Over ons

Duurzaam digitaliseren…

Wij geloven dat u als ondernemer uw strategie voor het digitale tijdperk succesvoller kunt realiseren met een (part time) Chief Digital Officer aan uw zijde, uw digitaal geweten en sparringpartner.

Dat doen wij door ondernemers te helpen om hun organisatie digitaal toekomstbesteding te maken, waardoor zij relevant blijft en hun concurrentievoordeel kunnen verbeteren in de markt waarin zij opereert, door de klant centraal te stellen.

Wij onderscheiden ons in de markt met CIO’s en CDO’s met meer dan 20 jaar werkervaring, die optimaal gebruik maken van digitale technologieën en het realiseren van producten en diensten die onderscheidend vermogen creëren. Strategieën die op innovatief de veranderkundige aspecten die dit met zich meebrengt om organisaties ook daadwerkelijk succesvoller te maken.

Publicaties

Waarom begrijpen mijn klanten mij niet?

Waarom begrijpen mijn klanten mij niet?

Als commercieel professional doe je alles om jouw (potentiële) klant het juiste advies te geven. Je hebt een waardevolle oplossing voor de behoefte van jouw klant en je wilt hem graag helpen. Je marktinformatie is goed en de marketingondersteuning is goed geregeld. Je...

Lees meer
CxO Veranderlabyrint Masterclass

CxO Veranderlabyrint Masterclass

Staat veranderen op de agenda voor 2020? De agenda van een ondernemer en/of directeur wordt in belangrijke mate gevuld met veranderingen. Voor het realiseren van de gewenste veranderingen is het noodzakelijk de organisatie mee te krijgen. In het nieuwe jaar...

Lees meer

De nieuwsbrief

Maandelijks verschijnen er publicaties van onze CDO’s.

Schrijf u nu in voor de CDO-netwerk nieuwsbrief en blijf actueel op digital officer gebied.

Uw naam, achternaam en email is alles wat we nodig hebben. Wij gaan vertrouwelijk om met deze gegevens, lees ook onze Privacy verklaring.

 Business IT scan

In samenwerking met IT’s Teamwork bieden wij de BusinessITScan® aan. De BusinessITScan® meet en verbetert de bedrijfsvoering en automatisering in organisaties, op basis van de zes IT-succesfactoren. Wilt u meer weten over de business IT scan, download  dan de White paper bij publicaties of neem contact met ons op. Wilt u direct een sneak preview klik dan door op onderstaand logo.

Team

Onze mensen kunnen bogen op jarenlange ervaring in het ICT werkveld binnen het MKB + segment. Zij opereren op het snijvlak van business en IT en zijn in staat om digitale transformaties om te zetten in tastbare resultaten voor uw onderneming. In diverse sectoren en bedrijven hebben zij bijgedragen aan het verbeteren van de ICT en aanjagen van innovaties die opdrachtgevers en hun klanten verder helpen. In het MKB + segment zijn zij meestal op parttimebasis verantwoordelijk voor de ICT-vraagstukken van uw bedrijf, gedurende een bepaalde periode. Op het moment dat uw organisatie klaar is voor een permanente invulling van de rol van CDO/CIO, dragen wij met trots kennis over en nemen wij weer afscheid van u.

René Antenbrink

Partner CDO netwerk

Edwin Bosma

Partner CFO netwerk

Marco van Rijswijk

Partner CFO netwerk

Floortje van Vuuren

Partner CPO netwerk

Jeffrey Janssen

Partner CFO netwerk

Ton Rosendaal

Partner CFO netwerk

Wiebo de Vries

Partner CFO netwerk

Gerke van Zalk

Partner CPO netwerk

Dick Lokhorst

Partner CFO netwerk

Toine Linders

Partner CFO netwerk

Cees van der Kooij

Partner CSO netwerk

Marco Staal

Partner CPO netwerk

Jan Strengers

Partner CFO netwerk

Frank van Antwerpen

Partner CFO netwerk

Janet Herraiz

Partner CSO netwerk

Onze diensten en
waar we goed in zijn.

De partners van CDO netwerk zijn gewend om op het snijvlak van business en IT te werken. Zij kunnen schakelen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Iedere partner heeft zijn specifieke expertise en specialisme en door de samenwerking bestrijkt CDO netwerk het volledige digitale spectrum van uw latente behoefte.

Wij zorgen er voor dat veranderingen en verbeteringen op de genoemde terreinen duurzaam worden verankerd in uw organisatie. Digitalisering is cruciaal geworden in de concurrentiestrijd, het snel adopteren van relevante technologische ontwikkelingen voor uw organisatie hangen daarmee samen. En de behoefte van klanten zijn aan veranderingen onderhevig.